Vélemények, tapasztalatok

Dr. Lubics Szilvia
Igyekszem az edzéseket teljes erőbedobással csinálni, de tudom, a siker azon is múlik, mivel támogatom a szervezetemet, az edzések előtt, alatt, után. Erre figyelni egy amatőr sportolónak sokkal nehezebb, hiszen általában nem áll mögötte egy stáb, aki irányítja az étkezéseit és a táplálék kiegészítők szedését. Minderre a Panhellen adott átfogó megoldást.
 
Az Ultravitamin Pro szedése óta végre nem kell több cég vitaminjaiból összeszednem a napi szinten szükséges kiegészítőket, sőt arra is pontos ajánlást kapok, hogy a nap melyik szakaszában melyiket szedjem, hiszen például egyes hatóanyagok támogatják egymás felszívódását. Ma már nem kezdek edzést Radical nélkül. Egy kis Carbo 100-zal kombinálva, az éhgyomorra végzett edzések alatt is energikusnak érzem magam órákon át. Az edzések után pedig könnyen összeállítom a regeneráló turmixomat a Panhellen termékeiből. A Panhellen minden esetben a maximális tisztaságot, felszívódást és hasznosulást tartja szem előtt, végső soron ez az, ami miatt kezdetektől szívesen használom a termékeiket.
Dr. Lubics Szilvia
világrekorder ultrafutó, többszörös Spartathlon és Ultrabalaton győztes
Vad Ninetta
"Saját tapasztalatomra alapozva, csakis ajánlani tudom a PANHELLEN termékeit. Az edzéseim előtt NITR-O-t, ANABOL-t, RADICAL-t és BCAA-t használok, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy végig bírjam a legkeményebb edzéseket is. Külön kiemelném, hogy ezek a termékek por állagúak, ezért kenyelmes a használata, hiszen mindent csak össze kell keverni 2dl vízben, amit edzés előtt 20-30 perccel szoktam meginni. Edzés után pedig jöhet a fincsi epres fehérje, ami segít az izomépítésben és a regenerálódásban. A hét vége felé közeledve, amikor már nagyon fáradt vagyok minden edzés előtt, DYNAMITE-ot használok, ez mindig átlendít a holtponton."
Vad Ninetta
világ- és Európa-bajnok kajakos
Gyulai krisztián
"Nagyon örülök, hogy megismerkedtem a Panhellen-nel, hiszen mindenben nagyon ügyelek a minőségre. Főleg, ha sportról, táplálkozásról van szó. Fitness versenyző pályafutásom során nagyon sok versenynek és megfelelésnek vagyok kitéve. Ezért nélkülözhetetlen számomra a Radical, amely segít felpörgetni az edzéseimet, káros hatás nélkül. Minden sportban, illetve az én sportomba különösen elenegedhetetlen a fehérje bevitel. Az Ultra Whey protein nagyon jó összetételével fedezi ezt számomra, könnyen emészthető és nagyon finom mindegyik íze (számomra a banános a legjobb ;) ). Viszont amit mindenképpen ajánlanék, az az Ultravitamin Pro. Hiszen nagyon fontos a megfelelő vitamin bevitel, és az a jó benne, hogy nem kell külön foglalkoznunk különböző vitaminok megvásárlásával. Hiszen ebben a csomagban minden benne van, ami szükséges a szervezetünk egészséges működéséhez. Egy biztos, bármelyik Panhellen termék mellett döntesz, nem nyúlhatsz mellé. ;)"
 
Gyulai krisztián
Személyi edző, fitness versenyző, Arnold Classic győztes, Év Fitness versenyzője 2016 
Klivinyi Kinga
A PANHELLEN termékcsalád használata előtt, sokáig kerestem az ideális táplálék-kiegészítő családot, amely mesterséges anyagok nélkül, hatékonyan és könnyen fogyasztható. Majd a menedzserem ajánlatára megismerkedtem a PANHELLEN-el, és megkaptam mindezt egyben: a kimagasló minőséget és az egyszerű használatot. A csomagolások egyszerűen, könnyedén légmentesen záródnak, a leírások részletesek, és minden szükséges információt tartalmaznak a készítményekről. A regenerálódásra, nekem az EVOLUTION tökéletesen bevált, az edzés előtti szénhidrát bevitelemet a cukormentes CARBO 100 fogyasztásával oldom meg és ennek köszönhetően sokkal később fáradok el.
Klivinyi Kinga
többszörös ifjúsági és junior válogatott, a magyar felnőtt női kézilabda válogatott tagja
Botka Endre
A Panhellen termékekről először egy sporttársamtól hallottam, pozitív tapasztalatai engem is kíváncsivá tettek. Tapasztalataim szerint magasan jobb minőségűek a termékek, mint amiket eddig próbáltam. Amióta használom a Kyowa BCAA-t, az edzések és természetesen a meccsek alatt jobbnak érzem az állóképességem. Az Ultra Whey Fehérje esetén már elsőre látszott, hogy könnyen feloldódik, nem marad csomós. Az íze kellemes, nem túl édes, nem émelyeg tőle az ember gyomra. Edzések után mindig megiszom a vaníliás shakemet, ami az izmok formálásában is fontos szerepet játszik, nem mellesleg pedig cukor- és laktózmentes, ami szintén fontos szempont volt számomra. Az Ultravitamin Pro-ra azért esett a választásom, mert olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyeket eddig egyetlen multivitamin csomagban sem találtam meg együttesen, pedig fontosak, hogy egy sportoló még jobb eredményeket tudjon elérni. A Carbo 100-at edzések előtt szedem, az izmaim regenerálódása miatt. A benne lévő lassan felszívódó szénhidrátnak köszönhetően nem merülök ki edzés közben és nem ingadozik a vércukorszintem.
Botka Endre
válogatott labdarúgó, Honvéd FC
Lukács Viktória
Egy jó barátom ajánlotta a PANHELLEN-t. Számomra nagyon fontos, hogy tiszta, doppingmentes táplálék kiegészítő szedjek! Ezért választottam az ANABOL+, ULTRA WHEY PROTEIN fehérjét és az ULTRAVITAMIN PRO-t. Az ULTRAVITAMIN PRO pozitív hatásait már az első héten éreztem! A kisebb sérülések gyorsabban gyógyultak, a regenerálódás ideje jelentősen lecsökkent. Ebben a vitamin kombinációban minden megtalálható, ami egy profi sportolónak szükséges! Az ANABOL+ fokozta az állóképességem és segített az izomtömeg-növelésében. ULTRA WHEY PROTEIN nagy terhelés után segít a regenerálódásban. Nincs benne cukor így nem hizlal, és a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják! Több ízben is kipróbáltam eddig mind ízlett és napi 3 adagot is megtudtam inni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Lukács Viktória
válogatott kézilabdázó, FTC
Fábián Miklós
Miért a Panhellen? A táplálék-kiegészítők piaca nagyon széleskörű, hatalmas választék van, jönnek az új termékek és a választás nehéz. Nekem egy szempont volt fontos: A tisztaság! Olyan céget kerestem, ami bizonyítottan a megfelelő minősítésekkel garantálni tudja, hogy a termékben nincsenek mesterséges anyagok, hiszen így is sokat viszünk be a táplálékkal és folyadékkal. Én hiszek a Panhellen termékekben és profizmusában, mert felismerték, hogy az alapvető követelmény, ami felé tolódik a piac, az a természetes anyagok és táplálékok használata! Fehérje esetén a jó íz nagyon fontos számomra, ezt megtaláltam a Panhellen Ultra Whey proteinben.
 
A Dynamite kétségkívül az egyik legjobb edzés előtti élénkítő a piacon, ami valóban hat! Az Ultravitamin Pro mindent tartalmaz, amit kell, még az ízületvédők és Omega-3 is benne vannak. Szedése étkezéshez kötötten kontrollált, ami profizmusra vall és egyedülálló a piacon. 2 hetes szedés után sokkal összeszedettebb vagyok, jobban koncentrálok, egyből fel tudok kelni és egyszerűen jobban érzem magam.
Fábián Miklós
Spartan SGX edző, ügyvezető, FORCE GYM Budapest
Bogdán „Golyó” Zsolt
"Nem ismertem a Panhellent és nem is igazán bíztam az ismeretlenben, egészen addig, amíg rá nem beszélt az egyik barátom a Panhellen Ultravitamin Pro-ra. Meglepő volt, hogy szín szerint kell bevenni a vitaminokat és a nap különböző időszakaiban. Mióta szedem, kb. 1 éve, minden betegség elkerül! Emellett érezhető energiát ad a mindennapokhoz, amit korábban semmilyen multivitamintól nem éreztem. És az sem mellékes, hogy nem nyírja ki a gyomrom és nincs kellemetlen mellékíz felköhögés, mint más agyonreklámozott szupersz*r cégek termékeinél (ezt is tapasztalatból mondom)! Maximálisan bízom már benne és tudom, hogy a szín tiszta vitamint szedem be!
Az edzések alatt a BCCA szinte elengedhetetlen, én azt érzem, hogy nem merülnek úgy ki az izmok, sokkal lazábban tudok ütni. A komoly felkészülés közben, amikor teljesen kimerültnek érzem magam, iszom egy kiskanálnyi NITR-O-t, amitől újra beindul a gépezet és szinte teljesen feltöltődve vágok neki a bunyónak. Nekem legfőképpen az tetszik, hogy hazaérve az ebéd betermelés után sem dőlök ki, hanem érzek energiát magamban. Csak hálával tartozom, hogy megismerhettem ezeket a termékeket. Az edzéseket el sem tudnám képzelni nélkülük!"
 
Bogdán „Golyó” Zsolt
kétszeres világbajnok, magyar bajnok, veretlen nehézsúlyú profi ökölvívó
Törőcsik Dániel
Nagyon sok táplálék-kiegészítő családot kipróbáltam már a mozgások mellé, amiket végeztem, de semelyik nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.  13 évig vízilabdáztam, majd konditeremben edzettem rendszeresen, mostanában pedig a Spartan SGX edzésmódszerre váltottam. Itt teljesen szokatlan mozgással találtam szemben magamat, nagyon hamar elfáradtam az edzések során. Az edzőm ajánlotta a PANHELLEN termékeit, amik visszahozták a táplálék-kiegészítőkbe vetett hitemet! Amikor elkezdtem használni a PANHELLEN termékeit, azonnal érezhető volt a hatásuk! Nem voltam tőlük rosszul, nem fújódtam fel, nem volt hányingerem. Erezhető volt, hogy a termékek természetes alapanyagúak, amik nem terhelik meg a szervezetet.
 
Sok PANHELLEN terméket használok, az Ultra Whey fehérje és a BCAA MAX mellett a kedvenceim közé tartozik a RADICAL, ami kitolja a faradás szintet és sokkal jobban tudok teljesíteni az edzéseken, jóval később fáradok, és ezt úgy teszi lehetővé a Radical, hogy nem pörgeti fel a szívet! Az ULTRAVITAMIN termékkel be tudom vinni az összes vitamint és ásványi anyagot, ami a szervezetemnek szükséges. Nagyon szimpatikus, hogy tudományosan, sportág-specifikusan le vannak bontva, hogy az adott sportolónak (legyen az élsportoló, vagy hobbi szinten tevékenykedő ember) mennyi és milyen termékekre van szüksége, hogy az adott sportágban a maximumot tudja nyújtani és a szervezete megkapjon minden lehetséges támogatást. Úgy gondolom, hogy ez A PROFESSZIONÁLIS szint!
Törőcsik Dániel
az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja, hobbi sportoló
Ferge István
A Budapest Ironman hétvégéjén starthoz álltam a szombati középtávú Ironman 113 km-es távján, valamint másnap az olimpiai távon, 51,5 km-en is. 2 nappal a versenyeim előtt kaptam kézhez a Panhellen csomagját. Bevallom, így 2 napon keresztül az előírt mennyiség dupláját vittem be a szervezetbe. A Dynamite kapszulákból, a Carbo 100 ultra gyors felszívódású, elnyújtott hatóanyag-leadású, cukormentes szénhidrátforrásból, a mentális fáradtság csökkentésére szolgáló Radical-ból, a BCAA MAX-ból, s az ultra proteinből is. A szombati és vasárnapi versenyek közben és végén sem éreztem teljes kimerülést, s ami a legmeglepőbb, hogy a középtávú Ironman távon a tavalyi finisher időmön 35 percet javítottam! A 21,1 km futás folyamatosan egyenletes tempóban történt az első métertől az utolsóig. Hiszem és vallom, hogy ezt nagyban köszönhetem a Panhellen-nek, azaz termékeinek! Különösen fontos, hogy mind a protein, mint a BCAA ízre finom, s nagyon jól oldódnak vízben pár másodperc összerázás után.
Ferge István
maratonfutó, triatlon versenyző

Oldalak